avatar

L’ombra del fotògraf

Vintage Photographer ShadowTot sovint, navegant per la web ensopegues amb coses realment curioses, sembla cert que hi ha gustos per tot i tot hi te cabuda en aquesta gran caixa que és internet.

Un dels llocs on sempre hi trobes coses singulars és Flickr. Suposo que la necessitat de catalogar i agrupar tant de material fa que es creïn grups dels més diversos i curiosos.

Per una banda la massificació d’aquest mitjà fa que veiem imatges molt semblants, que sorgeixin modes i es propiciï l’estandardització d’estils i la copia de determinats models, però també deixa lloc per a que gent amb estils i tendències molt més divergents hi puguin dir la seva.

He trobat un parell de grups que tenen un nom molt semblant. L’un es diu Vintage Photographer’s Shadow, i l’altre Vintage Shadow People. de fet son gairebé calcats. Es tracta tan sols de grups on la gent hi col.loca fotografies antigues, familiars o trobades on si pot veure l’ombra del propi fotògraf, potser va ser-hi inclosa de manera intencionada o potser accidentalment o perquè no, potser hi surt per la poca habilitat del que feia la foto.

En fi, això no importa massa, és una mania com una altra, no hi busqueu la part artística ni el perquè del fet fotogràfic, només tracta d’això. A vegades també va be per distreu-res, no cal sempre buscar la part densa i profitosa de la informació, aquest cop ha estat només una curiositat...

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.