avatar

Parlem de retoc

Tutorials de Gry GarnessJa fa dies que no donem adreces on trobar tutorials i tècniques amb les que millorar l’aparença final de les nostres fotografies.

De tant en tant surt qui ho demana i potser es una cosa que hauríem de fer regularment. Es evident que no podem prescindir d’aquesta eina que es el PS però cal que la utilitzem amb mesura i intel·ligència, així doncs, res millor que conèixer com es fan les coses per aplicar-les només quan toca.

Per la web trobarem milers i milers de tutorials, però evidentment n’hem seleccionat només uns quants, que val la pena que hi feu una ullada com a mínim o potser que els guardeu per a quan vulgueu entrar més de ple en el tema.

En primer lloc us recomanem els tutorials de Gry Garness. Són en anglès i de pagament, depenent del vostre interès serà però una bona inversió. Si els voleu veure i fullejar, també ho podeu fer a través del llibres Google Books, on en podeu veure bona part. Algunes fulles estan vetades, està clar.

També des d’aquesta mateixa web de Google Books podeu accedir a llibres sobre Photoshop en castellà. Molts llibres estan sencers i els podeu veure sense cap limitació.

I des de la següent adreça podeu accedir a un bon grapat de videotutorials (per si us fa mandra llegir) d’en Chris Orwig.

O potser us farà més gràcia els tutorials de Chromasia, en anglés, alguns de pagament i altres lliures. I on tenim la sort de tenir-ne un de Gamma tonal i Corbes, traduït al català pel company d’espaifotografic, l’Atzucac, i que sense dubte val la pena llegir.

I per ultim, un tutorial molt digne en castellà sobre retoc de la pell per a moda i bellesa.

Segur que en sabreu treure profit d’algun d’ells.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.