avatar

Premis Lux 2009

 Premis LUX 2009Gràcies a la col·laboració especial de Sonimagfoto i el patrocini de EGM, HP, Sony, Rodolfo Biber, Innovafoto.com, Adobe y Olympus, els Premis LUX segueixen promovent i reconeixent any rera any la creació i la originalitat dels fotògrafs professionals.

Enguany la principal novetat va ser que el procés d’inscripció podia realitzar-se íntegrament a través de la web www.premioslux.com i també que s’ha ampliat la categoria “Arquitectura i Interiorisme” tal com s’havia fet fins l’any passat  i s’ha dividit en dues “Arquitectura” i “Interiorisme i Decoració”

Fa uns dies que va acabar el Sonimag i allà mateix es varen fer públics els premis Lux 2009, que concedeix la Asociació de Fotografs Profesionals AFP.

Hi han hagut premis en 11 categories i en cadascuna els Lux Or, Plata i Bronze. A la web oficial podreu veure tot el reguitzell de premis.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.