avatar

Targetes de visita d’espaifotografic

MiniCards de MOOSegur que més d’un cop us heu trobat en la circumstància de voler convidar a algú a visitar i participar a espaifotografic, però no dúieu a sobre paper, ni bolígraf, ni res similar que us permetés apuntar l’adreça de la pàgina o el email de contacte.

Potser heu coincidit amb coneguts, o acabeu de fer coneixença amb algun altre aficionat a la fotografia en una situació fotogràfica, com per exemple en plena jornada castellera, carregats amb la càmera i disposats a fer una bona col·lecció de fotos, i no els podeu donar res que els faci memòria per visitar el vostre web de fotografia favorit.

A nosaltres també ens passa sovint que ens veiem en la necessitat d’entregar el que podria ser una targeta de visita d’EF i no en tenim. Per altra banda, pensem que seria una eina de promoció ben senzilla i eficaç.

Per això, ens hem decidit a demanar-vos un cop més la vostra col·laboració. Volem encarregar targetes de visita d’espaifotografic, però ho volem fer comptant amb vosaltres. De quina manera? Molt senzill: el que pretenem és imprimir targetes a dues cares. A l’anvers hi hauria una fotografia i al revers l’adreça web i les dades de contacte. I és a la fotografia de l’anvers on interveniu vosaltres!

Dit de manera ràpida i senzilla: volem fotos vostres per decorar unes targetes ben atractives i vistoses. Quines són les condicions?

  • Envieu una sel·lecció de fins a 5 fotografies
  • La mida de les fotos ha de ser exactament 874×378 píxels
  • Heu d’enviar les imatges en format JPG i amb la màxima qualitat
  • Envieu les imatges per email a espaifotografic+targetes@gmail.com
  • Podeu enviar les vostres fotos fins al 15 de desembre de 2009

Tingueu en compte el format i les dimensions que han de tenir les fotografies per de decidir quina mena d’imatges voleu enviar. Les fotografies poden ser horitzontals o verticals, sempre que respectin les mides. Per si teniu la curiositat i per tal de fer-vos una idea més clara de quin serà el producte final, les targetes les imprimirem a través de MOO.

De entre totes les imatges enviades nosaltres sel·leccionarem 20 per imprimir a les targetes de visita. A més, als autors de les fotografies escollides els entregarem targetes amb la seva foto, per tal que les puguin entregar i presumir entre amistats i familiars. També entregarem targetes a tothom que ens ho demani per tal que les facin córrer arreu i ens ajudin a difondre espaifotografic.

Ja ho sabeu, volem començar l’any 2010 amb unes magnífiques targetes de visita per repartir a tort i dret. Ja podeu posar fil a l’agulla!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Targetes de visita d’espaifotografic”

  1. jo també us en faré arribar alguna, tot i que aqui el nivell és massa alt per una “novatilla” com jo.

  2. Apa, com se m’havia passat aquesta entrada? ara mateix em poso a triar fotografies per a les targetes!