avatar

Trobada de Tardor EF, al Montseny

Trobada de Tardor EF 2009

Arriba una de les èpoques més propícies pels que ens agrada la fotografia. Amb aquesta excusa estem organitzant la ja tradicional Trobada de Tardor EF. Aquest any, un altre cop al Montseny,  ja que sembla que és un lloc ben propici quant a paisatges interessants i relativament a prop de la majoria (no de tothom, en som conscients). L’ itinerari que us proposem és la ruta coneguda com l’empedrat de Morou.

La idea és quedar al matí  i allargar la sessió fins que la llum i les ganes aguantin, és a dir, que hauríem de portar entrepans per dinar. Un cop acabada la sessió, podem buscar un lloc per a fer un most, o un cafè, o una cervesa o el que sigui més escaient  i continuarem xerrant fins que cadascun decideixi que ja sigui hora de marxar.

La data prevista és el diumenge 8 de novembre i a mode d’estadística us demanaríem que anéssiu manifestant si podreu venir o no, en aquest fil. Una setmana abans de la trobada tornarem a posar en portada els horaris acordats i el punt de trobada.

Si voleu rememorar o veure quin pa s’hi dóna a aquestes trobades, podeu donar un cop d’ull a “les collites fotogràfiques” de trobades d’altres anys, com ara la de La Fageda i Estany de Banyoles de novembre de 2008,  i la dels Aiguamolls,  tot just fa uns mesos.

Ja teniu una altra bona excusa per fer fotos, practicar, aprendre  i sobretot conèixer bona gent amb interessos comuns.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.