avatar

Un cap de setmana apretat

Nusnu de Joan PorredonDoncs si nois i noies, aquest proper cap de setmana teniu l’agenda atapeïda i si us ve de gust i teniu temps, cal que recordeu varies activitats.

El Divendres 23 a les 8 del vespre, la inauguració de l’exposició Nusnu d’en Joan Porredon a la Sala de Cultura de Vilassar de Dalt (veure plànol).

El lema de l’exposició és “la vida és una corda que nosaltres nuem” i tracta de  fotografies de persones nues interactuant amb una corda. Com ens comenta en Joan (ZonePlate al fòrum) , la corda representa la vida i els nusos les experiències vitals, ja siguen viscudes, desitjades, positives, negatives…

Una exposició que no podem deixar passar, i a més d’un destacat membre d’espaifotografic amb una llarga trajectòria.

Bolets, per l'Àlex AlonsoEl dissabte 24 tenim el Taller de Fotografia de Bolets i Macro, amb el també company Àlex Alonso, que ens explicarà tots els seus trucs per a crear aquestes meravelloses imatges de bolets que ja son tot un referent dins del món micològic.

A les 9 del matí ens trobarem a Sant Celoni i estarem tot el dia al bosc i en acabat visionarem les imatges que hem fet i la jornada acabarà amb un sopar de cloenda al restaurant Els Avets de Sant Celoni. En teniu més detalls a la noticia i al llarg setmana anirem concretant tota la resta. Encara hi ha alguna plaça lliure si sou dels que us apunteu a última hora.

I tot el diumenge dia 25, en el marc de la Fira del Bolet i la Natura, l’Àlex Alonso també exposarà una vintena de les seves fotografies de bolets al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt.

Així doncs, si no us voleu avorrir, ja sabeu tot el que podeu fer.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Un cap de setmana apretat”

 1. Aquí teniu el tríptic de la Fira del Bolet. A quedat un pel discret, però anuncien la expo de fotografies de l’Àlex Alonso.

 2. Hola Joan,
  ahir vaig poder anar a veure la teva exposició i em va encantar!
  Transmets moltes sensacions!!!
  Encara pensant amb les fotos s’emposa la pell de gallina!!!
  Moltes felicitats!
  Petons!