avatar

Visualitza la música amb Panasonic

Concurs de Fotografia Digital LUMIX AwardLa empresa Panasonic ha obert la participació al Concurs de Fotografia Digital LUMIX Award. Un concurs que es va crear l’any 2002 i va canviant periòdicament el tema creatiu, mantenint el format que el caracteritza: es pot presentar una fotografia cada mes durant sis mesos i la guanyadora de cada mes, passa directament a la fase final.

El tema proposat en aquesta ocasió es  “Visualitza la música” i si ens atenem als comentaris que fan a la web del concurs al respecte  -la música com a poesia del só, el só del dia a dia, el soroll dels llençols estesos, el motor d’un formula-1 i, en general,  tot allò que a nosaltres ens suggereix  quelcom relacionat amb la música o el só-  es pot dir que el concepte queda realment molt obert.

Una bona ocasió per aquells que disposin d’un bon arxiu i vulguin anar movent les fotografies ja que, en certa forma, és com participar en el tema setmanal de la nostra web però amb una mica més de temps, un sol cop al mes.

Des del dia 26 d’octubre i fins el proper mes d’abril s’hi poden enviar fotografies en format JPEG, la mida mínima és de 800×600 píxels i no poden passar de 2MB com a màxim. El concurs restringeix la participació a l’àmbit de la Unió Europea. Per participar-hi cal registrar-se gratuïtament a la web. Cada mes s’anunciara el guanyador corresponent fins el 12 de maig del 2010, dia en que es farà public el guanyador del certamen.

Tots els premis son càmeres de la serie LUMIX de Panasonic: el guanyador de cada mes, una càmera digital Lumix DMC-ZX1. El guanyador absolut una Lumix DMC-GF1, i els finalistes una Lumix DMC-FZ38.  Les podeu veure aquí.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.