avatar

World Press Photo publica el seu arxiu.

Imatge de l'agencia MagnumFa ben poc,  tot just el passat 1 d’octubre,  World Press Photo, aquesta organització sense ànim de lucre que any rere any premia els millors treballs foto-periodístics,  acaba de penjar a la Xarxa més de 10.000 fotografies del millor fotoperiodisme.

Es tracta del seu arxiu fotogràfic, que conté fotos fetes a partir de 1955 i fins a l’actualitat. Des de llavors, World Press Photo ha atorgat uns 2.100 guardons a 1.372 fotògrafs de 79 nacionalitats.

A més, la web a partir de la qual s’accedeix a l’arxiu, incorpora una eina de cerca, que World Press Photo ha posat a disposició dels internautes que permet fer cerques per anys concrets del concurs,  per temàtica,  així com per nom i nacionalitat dels fotògrafs.

D’aquesta manera, podem per exemple veure les fotografies de Cristina Garcia Rodero, la fotògrafa espanyola que acaba d’entrar a l’agència Magnum.

La fotografia que acompanya aquesta entrada correspon a la “World Press Photo of the year 1993″.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.