avatar

Concurs Mensual EF, edició final 2009

Concurs Mensual EF 2009 Triatló Fotogràfica

Aquesta darrera edició del Concurs Mensual EF és tracta d’una versió molt especial, amb un funcionament ben diferent quant al tema del concurs, la durada i els premis que s’ofereixen. Com que serà el darrer Concurs Mensual de l’any, el volem convertir en una mena de triatló fotogràfica. Es tracta de premiar al fotògraf més complert i versàtil. I ho haurà de demostrar presentant les millors fotografies en tres modalitats clàssiques.

Modalitats

Les tres modalitats que s’han de cobrir són: retrat, paisatge i natura morta (o bodegó). Heu d’enviar com a màxim, tres fotos per concursant, una per cada modalitat. Guanyarà el concursant que obtingui més punts, sumant els obtinguts per cada fotografia presentada. Evidentment, tindrà més possibilitats d’endur-se un premi qui presenti tres fotos (una per modalitat) que el que només envií un retrat, per exemple. No les heu d’enviar totes juntes si voleu, podeu fer-ho a mida que les aneu realitzant.

Durada del concurs

Atenent a la dificultat afegida, aquesta edició durarà gairebé dos mesos, finalitzant el termini per enviar les fotos el dia 15 de desembre de 2009 a les 24:00h.

El Jurat i el seu veredicte

Per aquesta edició, el jurat serà extern a espaifotografic i designat per la Federació Catalana de Fotografia. A ser possible, cada modalitat del concurs serà jutjada per un jurat diferent.

El veredicte del jurat es farà públic el tant aviat com els jurats de la FCF ens comuniquin el resultat de les votacions. Aquest cop, el tió cagarà més per alguns!

Els premis

Obras Maestras, de Chema MadozX-Rite ColorChecker PassportCorretja de mà o Hand-Grip

La part més interessant, potser? Doncs no direm pas que no. La veritat és que per aquesta edició hem fet un esforç addicional per oferir-vos uns premis ben atractius i temptadors:

 • 1er premi. Llibre de fotografia “Obras maestras”, de Chema Madoz. Autografiat expressament per l’autor. Un altra llibre gentilesa de La Fàbrica.
 • 2on premi. Cartes de color X-Rite ColorChecker Passport. L’accessori perfecte per calibrar la nostra càmera i obtenir un perfecta reproducció dels colors en qualsevol situació. Imprescindible! Aquest premi a estat gentilesa de Colour Confidence, amb qui hem establert un vincle de col·laboració.
 • 3er premi. Corretja de mà o Hand-Grip. Per subjectar la càmera amb la màxima seguretat i comoditat. Molt pràctica! Aquest obsequi va de part d’espaifotografic.

També oferim un accèssit molt especial, amb el que distingirem el conjunt de fotografies més creatiu i singular. Es tracta del disc Siempre jóvenes, de l’inoblidable Bernardo Cortés. Un magnífic recull dels seus èxits més populars i alguna perla més i signat pel propi autor.

Normes, condicions i enviament de les fotos

La resta del funcionament d’aquesta edició del Concurs Mensual és l’habitual de les anteriors convocatòries. Les normes i condicions per participar, les dimensions i pes de les fotos, així com la forma d’enviar-les són les de sempre. Si teniu algun dubte, podeu consultar les normes en aquest missatge dels fòrums. Si encara hi ha algun detall que no us queda clar, només cal que feu les vostres consultes a la secció adient dels fòrums.

A que espereu? Ja podeu començar a enviar les vostres fotos a concurs.mensual.ef@gmail.com. El concurs ja ha començat!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Concurs Mensual EF, edició final 2009”

 1. Cordons pelats! Això es presenta complicat! A veure que es pot fer i a quin fotògraf aturat li demano una bona foto ben ingeniosa! O he de buscar tres diferents ;-)
  Cuants posts he de fer d’aqui al 15/12? En la valoració final es tindrà en compte el total dels posts? :-)

 2. Au a treballar s’ha dit, jo començo a resar per a tenir aviat l’ordinador arreglat…
  Felicitats per la proposta

 3. Caram, que voleu tirar la casa per la finestra? Bona idea i bons premis… El llibre de Chema Madoz és una delícia, les fotos ja les coneixem, però la qualitat d’impressió del llibre és dels millors que he vist, els de La Fàbrica fan la feina molt ben feta! (com vosaltres! jeje)

 4. El CD del Bernardo Cortès no te desperdici! ;-)))
  (Segur que ha estat cosa d’en Lopess)

 5. No serà això una innocentada ? Ho dic pel dia del veredicte ! :-)

  És broma, ho trobo súper estimulant, i una moooolt bona pensada, felicitats !