avatar

Concurs Mensual EF Octubre ’09: ja tenim guanyador!

Cuenca, de Català-RocaFinalitzat el termini de votacions del Concurs Mensual EF Octubre ‘09 amb el tema MOVIMENT, el guanyador és en José-Angel (Jasdg) amb la seva foto “Giratutto″, amb 42 punts. El segon lloc ha estat per Josep Maria amb “Riu avall” (36 punts) i el tercer lloc per “El ball dels vint-duros” d’en Joan Rossell (34 punts). Podeu veure totes les fotos presentades aquí.

Com ja varem anunciar, el premi d’aquesta edició és el llibre Cuenca de Català-Roca, aportat per La Fábrica, que patrocina el Concurs Mensual EF.

A diferència del que és habitual, el guanyador d’aquesta edició del Concurs Mensual no ha de triar el tema de la propera. Molt aviat us explicarem el que tenim previst pel que serà l’edició final del Concurs Mensual EF d’aquest any.

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.