avatar

El taller de Composició va ser tot un èxit!

Dissabte 21 de novembre, tal com era previst, varem fer el Taller de composició i llenguatge visual, guiat per la Joana Matallana. I la veritat és que no podem dir altre cosa: el taller va ser tot un èxit.

La Joana ens va exposar les normes de la composició, explicant-nos de forma planera, amena i molt entenedora les claus per obtenir una imatge ben construïda, equilibrada i amb tots elements jugant a favor del que volem expressar.  Tot amanint les seves explicacions amb anècdotes, bromes i inclús un intent de karaoke com homenatge a la pel·lícula Kodakchrome, va convertir el que sol ser una disciplina formal i feixuga en entretinguda i apassionant, i alhora sense perdre gens de rigurositat.

La segona part del taller, en acabar l’exposició teòrica, va ser probablement la més animada. Uns quants dels assistents varen poder sotmetre les seves fotos al judici de l’ull expert de la Joana, que va adoptar el paper de crítica fotogràfica però sense deixar d’animan a l’autor a defensar la seva obra i als companys a opinar obertament. El diàleg que es va generar al voltant de les fotos compartides va ser molt enriquidor.

Volem agrair a la Joana Matallana la magnífica jornada que ens va brindar, així com l’oportunitat de conèixer una magnífica docent i persona. Moltes gràcies també als 29 assistents que en tot moment varen demostrar atenció, entusiasme i col·laboració.

Esperem comptar amb tots vosaltres en futures activitats d’espaifotografic!

Podeu veure totes les fotos fetes durant el taller a la nostra galeria de Flickr.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “El taller de Composició va ser tot un èxit!”

  1. Em feu molta envejaaaaaaaaaaaaa! :-)

  2. ja us ho havia dit jo q la joana era la canya!! :)
    avui o demà si la veig ja li comentaré que el taller us va encantar.

    Jordi

  3. Molt rebé! em va encantar el taller!! Vaig aprendre moltíssim!!!

  4. uf…jo era al Delta a fer fotografies…en el proper taller de composició faré per ser-hi!