avatar

Compte amb “El decapitador”!

El DecapitadorFa temps vaig descobrir a “The Decapitator“, un personatge que ningú coneix, un artista anònim que interactua amb el món de la publicitat, en contra de certs models publicitaris de grans companyies.

Més o menys alguna cosa així com el contrari de certes revistes que ara reneguen de l’ús del Photoshop i mostren a les models sense maquillar, això sí, només en el 2% de la revista.

En aquest cas en podríem dir-ne retoc fotogràfic de carrer, per a un fi social i artístic, amb un fons àcid, però divertit.

Conegut en el món del disseny i la cultura gràfica, ressorgeix de tant en tant amb nous treballs, que penja a una pàgina web de Flickr. A portat el seu art a Londres, Paris, Sao Paulo i molts artistes i models actuals no s’han lliurat de la seva particular creuada.

Que gaudiu i rigueu amb les fotografies dels seus decapitats.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.