avatar

Fast Picture Viewer

Fast Picture ViewerNo sé vosaltres, però jo sovint he trobat que és força empipador haver d’engegar l’editor de RAWs per a poder visualitzar-los,  ja sigui l’Adobe Bridge + ACR o els succedanis de programari lliure,  perquè la majoria de versions del sistema operatiu Windows no tenien el descodificador necessari per visualitzar-los directament.

Amb el Fast Picture Viewer això se soluciona, sobretot amb el Windows Vista i el Windows 7  (amb el Windows XP el que s’aconsegueix és visualitzar les miniatures, que ja és molt, però amb els altres dos permet visualitzar les imatges complertes amb l’explorador d’imatges).

Si penseu que us pot resultar interessant, només cal descarregar-lo gratuïtament (tot i que si voleu també podreu fer un donatiu) i instal·lar-ho.  Després de reiniciar l’ordinador  ja podreu visualitzar els RAW directament.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Fast Picture Viewer”

  1. També podeu passar-vos a Linux… Amb l’Ubuntu, això ja es pot fer sense haver d’instal·lar res… ;-)

  2. Moltes gràcies per l’informació, m’agradaria afegir que amb el visor de Picasa també es poden veure

    Salutacions.

  3. amb el Mac també s’hi poden veure les imatges raw sense cap complement

  4. Doncs jo utilitzo irfanview que trobo que és el que funciona més ràpid: http://www.irfanview.com