avatar

Fes la teva bossa i omple-la amb un bon premi!

KATA's Dream Bag ChallengeDins de l’univers dels concursos de fotografia, potser aquest sigui dels menys “fotogràfics”. Vull dir que poc té a veure amb la creativitat, l’expressió, la creació d’una imatge única que transmeti emocions… Més aviat es tracta de quelcom força més prosaic, on probablement compta més el sentit del que és pràctic que la poesia visual.

I és que la gent de Kata, la coneguda marca de bosses per fotografia, proposa un concurs un tant singular: el KATA’s Dream Bag Challenge. Es tracta de dissenyar la bossa dels teus somnis. És a dir, aquella que penses que et permetria portar tot allò que vols portar quan surts a tirar fotos, amb la màxima comoditat, amb una accessibilitat absoluta a l’últim dels accessoris que hi ha al racó més remot. La que t’agradaria de veritat, tal com la voldries i la imagines. La super-bossa de fotografia definitiva!

I que en podem treure de participar en un concurs d’aquesta mena? Doncs cal dir que els premis són ben generosos. Que tal una càmera Canon  5D MkII acompanyada d’un objectiu 24-105mm EF L IS UM i un 70-200mm f4.0 USM, un trípode Gitzo Traveler amb capçal inclòs i un panel d’il·luminació Litepanels MicroPro? Doncs jo diria que val la pena treure punt al llapis!

Si voleu saber més sobre el concurs, veure com es crea i fabrica una bossa Kata, inspirar-vos i enviar el vostre flamant disseny, ho podeu fer des de la web del KATA’s Dream Bag Challenge. En qualsevol cas, pot ser divertit participar, no?

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.