avatar

Getty Images i Flickr

Getty, a FlickrNo fa pas massa Getty Images, un dels bancs d’imatges més conegut a tot el mon, va començar a utilitzar Flickr com a font per a l’obtenció de les seves fotografies. Això ja s’ha traduït en una galeria de més de 60.000 imatges.

El tema està en què que fins ara  l’única cosa que els fotògrafs podíem fer era esperar a tenir sort i que els de Getty ens vinguessin a oferir la col·laboració.

Això ha canviat. Ara ja són els mateixos fotògrafs que poden preparar un portafolis ben bonic i anar-lo a oferir a aquesta empresa, per si ho troben escaient, l’incorporin al seu fons.

Com? Doncs el que s’ha de fer és enviar 10 fotografies representatives del vostre treball al grup de Flickr Getty Images Call for Artists i partir d’allí serà Getty qui avaluï el treball de cada fotògraf, no només per aquelles 10, sinó per a qualsevol altra que hi hagi a la seva galeria.

Si el tema us sembla interessant, trobareu més informació en anglès al bloc de Getty a The Flickr Collection by Getty Images Announces Call for Artists.

Vist també a Microsiervos

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.