avatar

Photozone: objectius sota la lupa

Photozone, informació tècnica sobre objectiusAviat serà època de “… cada ovella al seu corral”  i tot allò que es diu,  i per tant també de regalar i regalar-se.

Essent amants de la fotografia el més probable és que torni a ser una de les èpoques amb més temptacions d’invertir en equips fotogràfics, i en molts casos l’única manera de deixar enrere el neguit i l’angoixa de la temptació (que un sap perfectament que no es pot permetre),  serà precisament caure-hi.

Doncs bé, si esteu pensant en comprar objectius, el que segurament us anirà bé abans de prendre qualsevol decisió és visitar webs d’aquestes que analitzen material fotogràfic, més que res per tenir una idea de per on van els trets, quant a la relació qualitat/preu.

Una de les que us pot fer servei és Photozone, on hi podreu trobar testos de molts objectius muntats en cossos de diverses marques i formats.

Esperem que us sigui d’utilitat. I recordeu allò tan cert que  “la foto la fa el fotògraf i no l’equip”!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.