avatar

Sobre concursos de fotografia

Concursos-de-fotografiaEl tema dels concursos ha sortit darrerament diverses vegades. Per un cantó com a bona noticia per alguns dels membres d’espaifotografic per haver-ne guanyat algun; per exemple l’Araceli, en Sirius i en Jasdg i em penso que n’hi ha que no s’han dit; i per altra banda vàrem rellegir un article del Oriol Maspons sobre el concursisme. En aquest tema com en tots hi ha pros i contres, però estant-hi o no d’acord en el funcionament d’aquests, les pàgines que us recomanem avui contenen només informació sobre concursos.

Si en sou apassionats, aquí hi trobareu bona informació sobre gran part dels que es fan a Catalunya, a l’Estat i també a nivell internacional.

Us recomanem diverses pàgines, l’una és Concursosdefotografia.com, una altre 1arte i també fotografia.net a nivell estatal. També podem destacar la pàgina de Microsiervos, que ens proposen cada setmana 4 concursos de fotografia. I a la web de la Federació Catalana de Fotografia hi podreu trobar una relació de concursos únicament de Catalunya.

Esperem que us sigui de profit i que ens ho comuniqueu, si es que en guanyeu algun.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.