avatar

Tallers i molt més…

Ja falta poc perquè s’acabi l’any! Hi ha moltes activitats començades, la web va cada cop millor i amb més trànsit, la versió 2.0, amb galeries i una botiga perquè hi pugueu comprar està força avançada (de moment podrem oferir molts llibres i algun gadget fotogràfic).  I a tot això cal afegir el que preparem per a l’any que ve! Per començar, un dels tallers destacats serà amb el mestre Manolo Laguillo a primers de febrer. Tot plegat ens fa anar una mica de corcoll, però esperem que no se’ns escapi res…

Bartomeu Rouge, Enric Mestres (Emillamola)El taller d’aquest dissabte serà el penúltim d’enguany i pel mes que ve us preparem una nova convocatòria que de ben segur farà feliç a més d’un@.

Es tracta d’un taller de retrat amb l’Enric Mestres (Emillamola) tot un entès en aquesta matèria. La veritat és que volíem espaiar una mica més el proper taller, per ser massa a prop d’aquest  de demà dissabte, però l’Enric vol tornar ben aviat a fer un viatge a l’India. Els que seguiu el seu blog ja deveu saber de la seva passió.

Per això el taller es farà el dissabte 19 de desembre, perquè arribem a festes amb un bon regust de fotografia.

Encara no en tenim tots els detall, però sabem que es farà a la seu de La Fabrica a Barcelona, al carrer Tapioles 53, al bell mig del Poble Sec. Un barri amb molta entitat i on precisament la multi-culturalitat serà un factor que jugarà a favor nostre pel tipus de retrat que fa l’Enric, i que volem que ens ensenyi a fer.

Podreu veure  l’entrevista que se li va fer al Fotoblog de la setmana, que per cert ha estat un dels més comentats.

Així doncs, esperem que pugueu gaudir de totes aquestes novetats i activitats que es van generant des de i al voltant d’espaifotogràfic. Us volem tenir ben enfeinats!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Tallers i molt més…”

  1. Bé, doncs el 19 ja queda fixat !