avatar

Una foto teva al llibre de Lensbaby

Els objectius LensbabyCom els usuaris d’aquesta casa sabran, entre nosaltres corren alguns addictes als lensbabismes. És per això, i perquè creiem que pot ser de l’interès de tothom, que ens fem ressò de la següent notícia. L’empresa nord-americana Lensbaby ha organitzat un concurs de fotografia per a què les imatges seleccionades es publiquin en un llibre que tenen previst treure a mitjan 2010.

El llibre es titularà “Lensbaby: Bending Your Perspective” és una obra del fotògraf Corey Hilz, un dels gurús de Lensbaby. Contindrà galeries d’imatges esplèndides, realitzades per alguns dels autors més coneguts en el món de les Lensbaby, així com també una bona pila de tutorials per aprendre a executar determinades imatges.

Llibre Lensbaby Bending your perspectivePerò al llibre també hi figuraran almenys una dotzena d’imatges seleccionades al concurs que esmentàvem a l’inici d’aquest article. Es poden presentar dues fotografies i per participar-hi només cal pujar les imatges a través de la pàgina del concurs de Lensbaby. Allà hi trobareu detallades les escasses normes que cal complir.

Teniu temps fins a final d’any per enviar les vostres fotografies i canviar, si us ho repenseu, les que hagueu enviat per unes altres de millors. Durant aquest temps a la mateixa pàgina es podran veure les fotografies enviades pels participants però es podrà votar cap fins l’1 de gener de 2010, dia en què comença el període de votació popular (que dura una setmana) per a passar-les pel sedàs.

D’entre les fotografies que superin aquest primer tall l’autor del llibre, Corey Hilz, i el president de Lensbaby, Craig Strong, triaran les imatges que formaran part del llibre. El 15 de gener, es faran públiques les obres seleccionades.

Així que si teniu alguna lent de la casa Lensbaby ja hi podeu anar pensant. I si no en teniu però estàveu indecisos, potser és hora de demanar-li al tió que us en cagui una (i no perdre temps, que llavors us quedaran 7 dies per fer les fotos!).

Per a més informació aquí.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Una foto teva al llibre de Lensbaby”

  1. Jo sóc un dels usuaris de Lensbaby… gràcies per la info. A veure si m’animo… però segur que el Tru em guanya! jejeje

    Sempre m’han fet gràcia aquestes promocions basades en un objectiu com aquest o en una màquina com la Lomo… Seria com fer un llibre amb fotografies fetes només amb un 50mm… què, el fem???

  2. >>>Seria com fer un llibre amb fotografies fetes només amb un 50mm… què, el fem???

    Jo fa 134 fotos que nomes tiro amb 50mm, quines coses :-)