avatar

Un Rap per a posicionar-nos.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Em sembla que es el primer cop que hi ha una noticia que vagi d’una cançó. La cançó es un RAP i si que va d’un tema recurrent, com tots el que ens fan triar. PC versus Mac, o Barça vs Espanyol, o Montescos vs Capuletos, per dir-ne alguns.

En aquest cas és l’eterna pregunta i l’etern posicionament, Canon o Nikon, està clar que no en treure’m res de clar, però veure que fins i tot el món de la música tria temes tant intranscendents i a l’hora fotogràfics com aquest, esta be, no?

Va de una parella que s’enamoren, però que hi ha un problema entre ells dos, ell és de Canon i ella de Nikon. Estic ben segur que els de Olympus, Sony, Fuji o qualsevol altra marca son força més assenyats…

Estava buscant qui era el grup, però ara me’n adono que el que canta és en Joey L., un noi que és un crac. Aquí teniu la seva pàgina. Un dia d’aquests en farem una noticia.

Ho hem trobat a Amateur Photographer

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris11 comentaris a “Un Rap per a posicionar-nos.”

  1. Molt bona! Sovint em miro la feina del Joey L. (de gran vull fer fotos com les seves, jo). Sobretot perquè al seu blog sovint se-l veu disparant amb PhaseOne, ni Canon ni Nikon :)