avatar

Avui és l’ultim dia…

Concurs Mensual EF 2009 Triatló Fotogràfica

No us espanteu, però. Ens referim a que avui acaba el termini de presentació de fotografies al Concurs Mensual EF. Aquest cop, com ja sabeu, en un format especial i amb premis molt sucosos. Recordeu que també és l’últim dia per a la presentació de propostes per a les targetes d’espaifotografic.

Teniu temps fins a les 24h. Per tant, si sou dels que ho deixa tot per última hora, ja cal que us afanyeu.

Aquest cop la participació al concurs tornarà a ser alta, però la majoria també ha enviat les seves fotos aquests darrers dies i anem de bòlit penjant-les a les galeries i preparant-ho tot per a que ho pugui veure el jurat.

Recordeu que en aquesta edició el jurat estarà constituït per membres de la FCF i donarà les puntuacions de cada una de les tres categories presentades. El total de punts de cada participant serà el que determini els tres primers, que seran els que tindran premi. Que hi hagi sort!

Recordeu que també és l’últim dia per a la presentació de propostes per a les targetes d’espaifotografic.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Avui és l’ultim dia…”

  1. Moltes gràcies per tot lo que feu.