avatar

Dos aplicacions per iPhone

Strobox per IPhoneNo soc dels afortunats que te un d’aquests aparells, ni acostumo a posar noticies de gadgets ni tecnologia en general, però a vegades ve fins i tot de gust.

Aquesta setmana, repassant les noticies de Xataca, he vist que han sortit dues aplicacions que segur que faran feliços als afortunats que conjuguin tecnologia i fotografia dins de l’univers iPhone.

El primer es diu Strobox, i com segur que sospiteu pel nom, es tracta d’un programa que ens permetrà crear i compartir esquemes d’il·luminació. Aquesta aplicació és de franc i segur que us serà molt profitosa si us va el món del estudi, la il·luminació o l’Strobist.

Gorillacam per IPhoneLa segona aplicació també es gratuïta i permet mitjançant la pròpia càmera del mòbil, tenir moltes mes eines de configuració. Per exemple, hi podrem trobar un nivell, un intervalòmetre, un disparador automàtic amb temporitzador o un modo de ràfegues i una mena de regles per a composar… Aquesta es diu GorillaCam.

Tot plegat, un parell d’aplicacions que us aniran la mar de be si teniu un iPhone. I si no el teniu, potser podeu esperar a Reis…

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Dos aplicacions per iPhone”

  1. Jo ha m’he instal·lat el photoshop, que també és gratuit. Provaré l’intervalòmetre a veure que tal.