avatar

Inaugurem la botiga d’espaifotografic.cat

Obrim la botiga d´espaifotografic!Aquest proper any es preparen moltes novetats a espaifotografic. Per exemple, la revisió de la nova web amb nou disseny i molts més continguts, unes galeries on hi tindreu espai gratuït per a posar les vostres fotografies i per a qui no en tingui prou, espai de pagament.

El Tema Setmanal i el Joc Fotogràfic també tindran més protagonisme. També obrirem noves seccions i nous continguts, per a que en puguem gaudir tots molt més de la web.

Tot això ho hem de fer pas a pas, però ara que tenim tant properes les Festes de Nadal, hem pensat que potser seria el millor moment per avançar-vos un d’aquests nous projectes: La Botiga d’espaifotografic.

De moment els articles que hi han són pocs, però tot anirà creixent. Per començar, hi trobareu llibres de fotografia, merchandising d’espai i el ColorChecker Passport.

Hi anirem incorporant nous articles, sempre procurant que siguin útils i atractius pels aficionats a la fotografia. Estem en contacte amb més fabricants i editorials per a poder tenir més i millors ofertes per a tots els gustos. També estarem encantats que ens suggeriu productes que us agradaria que hi fossin presents.

Així doncs, ja ho sabeu: si aquestes Festes voleu regalar fotografia, només us heu de donar d’alta a La Botiga d’espaifotografic, mirar el que hi ha, triar i demanar-ho. Ens uns dies ho tindreu a casa vostra. Així de senzill!

Aquesta es la primera de moltes més sorpreses. Ja gairebé que podem dir: benvinguts al espaifotografic 2010!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris17 comentaris a “Inaugurem la botiga d’espaifotografic.cat”

  1. Felicitats per aquest nou fill/a de la familia EF! A veure si ha força tions cibernautes que consulten la botigueta.

  2. M’uneixo a les felicitacions! Una cosa així només s’aconsegueix
    amb mooooolt d’amor per allò que es fa!!!