avatar

James Bond? Bah…! Un aficionat!

Bond, James BondManteniu converses apassionants a base d’onomatopeies amb la vostra esquena, després de portar amunt i avall dos cossos de càmera, quatre objectius, diversos filtres i un trípode amb la seva ròtula? Heu fet fugir algú quan intentàveu capturar un “decisive moment” en alguna plaça del vostre poble? O més aviat heu hagut de fugir vosaltres cuita-corrents? Heu hagut d’empassar-vos la ràbia veient com la imatge de la vostra vida fugia de la vostra retina, ja que treure la càmera era “poc adequat”? Heu tingut a les mans un plànol súper-secret d’una base militar súper-secreta situada en un país súper-secret (d’un continent súper-secret?) i no teníeu a mà una càmera per a desvetllar-ho? Heu somiat mai que algú us trucava a la porta de casa, i era el senyor Q disfressat de venedor d’enciclopèdies (exactament, la Gran Enciclopèdia Catalana) que us portava les darreres novetats en càmeres espia? No? Doncs res, què hi farem! Gràcies per llegir fins aquí.

Pels altres, i pels curiosos, sols podem dir-vos: s’ha acabat el patir! Internet és una font inesgotable de solucions pels grans problemes inexistents! Si ja esteu cansats de la vostra pesada càmera, per que no feu fotos amb el bolígraf, mentre escriviu una carta de comiat al fisioterapeuta? O bé, si sou dels fans de les càmeres immensament indiscretes, sempre podeu posar-vos la càmera per barret, mentre feu un “street photography” relaxant i plàcid. I si sou dels de vestir de vint-i-un botons, no ho dubteu, la vostra càmera és aquesta! O si sou dels que enyoreu tenir la càmera a prop de la càmera, per què no fer ús d’un bon pintallavis? I pels apassionats de les tècniques clàssiques, que tal una càmera estenopeica?

I sobretot, no ho oblideu: aquest missatge mai no ha existit, nosaltres mai no l’hem escrit, i vosaltres mai no l’heu llegit…

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “James Bond? Bah…! Un aficionat!”

  1. …i d’aqui a exactament 15 segons es cremarà el missatge, la pantalla…etc. :-)

  2. És clar que hi ha càmeres per a tots els gustos … (shhhhh. .. però jo no he dit res, eh?)

  3. …i finalitats!!!…(shhhh…ben callats tots);-)