avatar

La particular Marató d’en Carlos Cazurro

En Carlos Cazurro es un fotògraf que per aquestes dates organitza, des de fa quatre anys, el que en podríem anomenar una marató solidaria. Una cosa que sempre fa il·lusió difondre i que també ho vàrem fer l’any passat.

Ens proposa un sistema de foto-donacions que consisteix en comprar una fotografia de la seva galeria, els diners que reculli aniran a parar íntegrament a la ONG ACNUR, per ajudar a mil·lions de nens i nenes en situació crítica als camps de refugiats de l’Àfrica Subsahariana.

La campanya va començar dijous passat, però teniu temps fins el 17 de gener del 2010 per a col·laborar. L’any passat va reunir 3.600€ i enguany vol arribar als 6.000€.

Les fotografies van des de 25€ les de 20×30 o els 40€ les de 30×45, però també podeu fer la donació segons les vostres possibilitats.

El que ho fa també atractiu, per els que no en tinguin prou amb aquesta bona obra, es que hi ha empreses col·laboradores que han ofert diferents tipus de incentius, que seran sortejats entre els que participin. El sorteig de tots aquests premis es farà el 25 de gener en directe per Twitter. Després els guanyadors seran anunciats al Facebook i avisats per email.

Des d’aquí us volem animar al Carlos a continuar amb aquesta lloable tasca i animar-vos a vosaltres a participar, jo ara mateix ho acabo de fer. Mentre s’edita aquesta noticia, ja porta recollits 415€.

Aquí poder llegir com podeu fer la foto-donació.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.