avatar

L’última Operació Raw

JaOperació Raw agost 2009 toca l’Operació RAW d’aquest mes. Una imatge de muntanyes i neu, molt idònia per a les dates que estem. La imatge correspon a la Collada vista des del Mirador del President, a la carretera que puja de Bagà a Coll de Pal.

En aquesta ocasió l’arxiu pertany a Mercé Auleda (Maulí) i es important saber que les fotografies cedides per a l’Operació RAW pertanyen exclusivament al seu autor i no és permès cap altre us, reproducció o difusió de la imatge original o qualsevol versió derivada de la mateixa sense l’autorització expressa.

L’autora ens demana que fem una interpretació d’un arxiu que es força complicat. La imatge original es mostra molt plana, faltada de contrast i relleus. El desafiament consisteix doncs en extreure el màxim rendiment possible.

Després podeu mostrar els vostres resultats escrivint un missatge en aquest fil del fòrum. És important que hi inclogueu una explicació del procés seguit per tal que tothom ho pugui analitzar.

Trobareu les condicions per participar detallades aquí. Si us queden dubtes per resoldre, podeu fer les vostres consultes en aquest fòrum. Us podeu descarregar l’arxiu RAW des d’aquest enllaç.

Aquesta edició de l’Operació RAW serà la darrera encetada i coordinada per espaifotografic. Això no treu que si un usuari està interessat en compartir una imatge RAW per tal de veure diverses possibilitats de tractament sempre ho podrà fer a través del fòrum d’EF.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “L’última Operació Raw”

  1. Ei, com és que és la darrera operació RAW? no cobreix les espectatives? suposa massa feina organitzar-la? penseu que és una secció caducada? o heu valorat que és millor que si algú té un RAW que el vungui posar a disposició del fòrum ho faci lliurement, però encara que sigui així, potser es podria mantenir igual la secció amb el mateix nom, no?

  2. Sí, jo també m’he quedat parat amb allò de “última”. Recordo que la primera vegada que vaig entrar a Espaifotografic.cat (abans fins i tot de presentar-me) vaig fer un munt de rawelados que estaven en línia. Ara en llegir això de “última” m’ha entrat una tristesa interior que no sabria com explicar. Sniff! Sniff!