avatar

Sigma renova el seu conegut 17-70mm

Sigma 17-70 mm f2.8-4 DC Macro OS HSMÉs sabut que no solem fer masses notícies relacionades amb equips fotogràfics, però en aquest cas fem una excepció, i és que recentment Sigma ha presentat una sèrie de novetats, entre les quals es pot destacar la nova versió del conegut  17-70mm, amb la designació  Sigma 17-70 mm f2.8-4 DC Macro OS HSM, que ara inclou estabilitzador i ve equipat amb unes quantes lents d’ultra baixa dispersió.

Suposo que molts ja deveu conèixer aquest objectiu, que a un preu força raonable unificava virtuts interessants, com ara una qualitat òptica ben acceptable, amb una construcció adequada i sobretot amb una polivalència important, ja que passava d’angular a gairebé tele i amb una distància d’enfocament prou reduïda (22 cm) com per poder fer fotos “pseudo-macro”.   Sens dubte,  juntament amb el 18-50mm de la mateixa marca, del qual també se’n sent a parlar molt bé (però que jo penso que no és tant versàtil) és una de les opcions més triades per substituir els objectius que solen venir amb el kit bàsic de cada marca, i que solen ser descrits amb tota mena d’adjectius pejoratius pels experts de la xarxa…

El 17-70 de Sigma és un objectiu que els que l’han tingut segur que la recorden amb enyorança i els que la tenim és la que solem portar per defecte, sobretot quan un té ganes de sortir a fer fotos sense una idea en particular, o quan vas de viatge i no et vols passar d’equipatge fotogràfic.

Ara cal veure què diuen les proves dels experts pel que fa a la qualitat òptica real, però vaja, no cal ser de Delfos per endevinar que aviat es convertirà en un súper-vendes.

Com deia al principi, no és l’única novetat que presenta Sigma, si seguiu aquest enllaç en podreu veure més.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Sigma renova el seu conegut 17-70mm”

 1. Molt encertat post!
  Jo aquest en concret no el tinc, però penso que és una opció molt bona perquè efectivament cobreix la majoria de les necessitats de “batalla”. Esperarem a veure els analisis…

 2. jo fa uns tres anys que el disfruto, i us asseguro que ha estat en mil-i-una batalles!!

  ara però, ja començo a pensar en canviar-lo per un 24-70mm f2.8 de la mateixa marca i que encara no està disponible a la península ibèrica… però per això està internet, per trencar fronteres!

 3. Aprofitant el post jo tinc el 17-85mm de Canon espatllat … em recomendáis aquest Sigma o hauria de tirar més per un 15-85mm de Canon o el 18-135mm de Canon també … o millor acord el que tinc espatllat. Suggeriments?

 4. José-Angel, penso que no hi ha una sola veritat en aquest aspecte. Una recomanació que m’atreveixo a fer a nivell d’aficionat però, és buscar un bon equilibri entre versatilitat i qualitat òptica.

 5. Sí, gràcies Eduard, és precisament per això que m’estic movent en aquesta
  forquilla entre 15 i 135, però no se realment quin és el més convenient.