avatar

Street Photography el 13D?

Street Photography el 13D?Fa uns dies parlàvem de la Street Photography, del que era, de la gent que ho feia, del que calia…

Aquest diumenge que ve és el dia 13D. Com molts sabreu es fa la consulta sobre la Independència. Independentment de que sigueu més o menys “de la ceba” es una bona ocasió per a fer-ne un bon reportatge i segur que en poden sortir fotos molt bones. Ja vàrem veure un reportatge de fotos a la consulta que es va fer a Arenys el setembre i hi havien fotos molt maques.

Es farà a 166 poblacions a l’hora, pel que de ben segur que en teniu alguna a prop i llavors podríem fer una galeria i veure les fotos de tothom.

A Vilassar de Dalt concretament, la gent de la coordinadora que ha organitzat la consulta ens han demanat si volem fer fotografies del esdeveniment, i ho han fet extensiu a tot espaifotografic. Per tant, aquest diumenge si voleu, a Vilassar hi tenim una bona excusa per a fer fotos, per a omplir el carrer de càmeres i per a retrobar-nos.

S’hi faran un grapat de coses, sardanes, balls, cercaviles, concerts de grups de música, dinar popular, aquelarre infantil, etc. Ho teniu tot en aquest tríptic.

A uns centenars de metres del centre també hi ha la fira de Sta. Llúcia, on també hi trobarem prous motius fotografiables.

Després podem organitzar una exposició física, com ens proposa la coordinadora. Que me’n dieu? Voleu venir el proper diumenge 13 de desembre a Vilassar de Dalt a fer Street Photography?

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris10 comentaris a “Street Photography el 13D?”

 1. Jo voltaré per les consultes del Vallès Oriental, fent fotos… Si puc, miraré d’escapar-me a Vilassar, però no prometo res!

 2. Suss, fas com TV3, que no en parla… jejeje

  A veure si s’anima algú, encara haurem de convidar a la cerve…per que us apunteu

 3. doncs jo tampoc puc. vaig anar a arenys de munt en el seu dia i demà marxo al país basc fins diumenge. depèn de a quina hora arribi m’apunto, però no hi compteu. em fa molta ràbia!!

 4. Jo m’apunto a fer unes fotos a Vilassar. Ja em direu com quedem.

 5. Ens veiem allà doncs Esteve… ningú més s’atreveix? carai, quina poca eufòria sobiranista jeje

  aquí hi ha el que fan el dia 13

  9:00. Obertura de les urnes. Escola Nova Immaculada
  10:00 – 12:00. Ball de bastons a la Plaça de la Vila, els Jardinets i la Fira de Santa Llúcia
  13:00. Cercavila de gegants a càrrec de la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt (des de la Fira de Santa llúcia als Jardinets)
  A continuació, lectura de poemes pel grup Temps de Poesia del Centre Vilassarenc
  13:00. Concert de Caliu. Plaça de la Vila
  14:00. Dinar popular organitzat per la CUP. Plaça de la Vila
  16:00. Concerts de D’Moments, Blues Net Band i Skaparrats
  19:15. Aquelarre infantil a càrrec dels Diablons Anònims
  20:00. Tancament de les urnes
  Mentre s’esperen els resultats, Cants de la Coral Mareny a l’espai entre l’Escola Immaculada i els Jardinets