avatar

Strobist, amb Dustin Diaz

Esquema d'il·luminació, Dustin DiazA través de Microsiervos trobem l’enllaç a les galeries Flickr del fotògraf Dustin Diaz, on a més de bones fotos (sobretot de tema social i retrat) hi podreu trobar en molts casos fotografies descriptives de l’esquema d’il·luminació amb què han estat fetes. També hi trobareu les dades de configuració dels equips i vídeos amb les explicacions de com ha fet les fotografies.

En resum, una bona feinada amb uns resultats molt bons. Segurament més d’un interessat en el tema “strobista” ho trobarà tot plegat força gratificant i didàctic.

Per altra banda, val la pena visitar el bloc del Dustin Diaz on, a base d’imatges, descriu el que ha estat la seva evolució com a fotògraf al llarg del 365 dies de l’any que aviat acabarem. Precisament en Dustin Diaz acaba de ser proclamat guanyador de la 3era edició dels Open Web Awards, Social media edition dins de la categoria Fotos i Vídeo com millor fotògraf de Flickr. A més, la seva foto Highspeed water ha estat sel·leccionada com la millor foto de Flickr del 2009.

Ja que hi som, us convidem a fer un cop d’ull a la llista de guanyadors de la resta de categories de la competició

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Strobist, amb Dustin Diaz”

  1. Fa temps que segueixo el blog d’aquest bon home i és molt recomanable.
    M’has xafat la noticia :-) anava anunciar el darrer dia del projecte 365 en aquest fil
    http://www.espaifotografic.cat/phpBB3/viewtopic.php?f=33&t=1743&p=17584&hilit=dustin#p17584

  2. Ostres esteve em sap molt greu, primer haver-te aixafat la notícia i després confessar que el fil que vas obrir m’havia passat per alt …
    De tota manera, t’animo a que ho comentis igualment, valdrà la pena.