avatar

Tanta precisió com la Nasa, i tocant de peus a terra.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

A mode de curiositat, aquí teniu una breu notícia que va sortir a la televisió sobre un astro-fotògraf valencià anomenat Vicent Peris. A la notícia podreu veure que es tracta d’un fotògraf autodidacta, que a partir d’un algoritme matemàtic que ell mateix ha ideat, és capaç d’obtenir gairebé tanta informació d’una fotografia feta des de la terra, com la que la Nasa aconsegueix mitjançant estris força més complicats (tecnologia d’infrarojos) des de l’espai.

Aquesta perícia li ha valgut diferents reconeixements com ara el fet que fins a en 5 ocasions una fotografia seva ha estat escollida la millor del dia per la Nasa, així com també la possibilitat de col·laborar amb entitats i societats astronòmiques d’arreu del mon.

Cercant a Google una mica hem trobat el seu web, on es poden apreciar les seves astro-fotografies, una barreja d’art i ciència d’allò més suggeridor.

Ja ho veieu, un autodidacta amb molt de futur.

Vist a fotos.com

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Tanta precisió com la Nasa, i tocant de peus a terra.”

  1. Suposo que és de valorar el treball d’aquest home. Els resultats són sorprenents. He visitat la seva web i hi ha dues coses que m’han cridat l’atenció. Primer veure a una resolució de 7035×4844 aquesta imatge http://astrofoto.es/Galeria/2008/m104hst/m104hst_7035.html, on un es pot donar compte del insignificants que som comparats amb aquest univers i després la secció anomenada “Non Astro Works “on hi ha tres fotos amb un tractament molt proper a una mena de HDR. Curiós!