avatar

Una càmera amb ulls de mosca

La càmera de 158 objectius del professor IshinoÉs així com me la imagino jo, aquesta càmera tan singular. Sembla ben bé la reconstrucció tecnològica de l’ull d’una mosca. O més aviat d’un tros, és clar. Però vaja, que amb els seus 158 objectius com a mínim ja s’ha guanyat el corresponent certificat del Guinness World Records.

D’on surt aquesta invenció? Doncs sembla que és el resultat de sis mesos de feina i dedicació d’en Yojiro Ishino, professor al Institut de Tecnologia Nagoya i els seus estudiants. Aquesta peculiar càmera fa 7,2cm d’alçada i té un diàmetre de 47cm. Els 158 objectius estan distribuïts en quatre fileres al llarg del cos de l’aparell i cada un d’ells costa 2,10$.

Es veu que el professor Ishino i els seus laboriosos estudiants la varen dissenyar i construir per fotografiar una flama oscil·lant des de tots els angles possibles per tal de mostrar-la en 3D amb la màxima fidelitat possible.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.