avatar

XXIIe Concurs de Fotografia Naturalista de Girona

concursnaturalistaEncara que sigui una mica tard ens fem ressò d’un concurs de fotografia que creiem que val la pena divulgar. L’any que ve mirarem d’anunciar-lo abans i així podreu participar, com ha fet algun company del fòrum.

El passat dissabte dia 12 de Desembre, va tenir lloc l’entrega de premis del 22è Concurs de Fotografia Naturalista en el marc de la fira ECO-SÍ, a Girona. L’acte va estar precedit per la presentació del nou llibre “La Mirada Salvaje” d’Andoni Canela, un llibre que ens permet acostar-nos a la fauna ibèrica en el seu estat salvatge.

Tot seguit, va tenir lloc l’entrega de premis, on va destacar l’elevat nivell de les fotografies premiades. Aquesta n’és la 22a edició del Concurs que organitza l’Associació de Naturalistes de Girona i l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona i ha comptat amb 1.374 fotografies inscrites, un increment molt important respecte a l’any passat, que els organitzadors atribueixen a la reconversió del concurs en digital.

Aquí teniu les galeries amb tots els finalistes de cada categoria.

Ens plau també que el company Sirius hagi estat premiat a la categoria Socis amb un tercer premi i amb una fotografia finalista, com no podia ser menys. El felicitem des d’aquí i li brindem un bon aplaudiment virtual.

Podeu visitar l’exposició de les fotografies premiades del 22 de desembre de 2009 al 15 de gener de 2010, al Centre Cultural La Mercè, Pujada de la Mercè, 12, Girona. Els diumenges es tancat. Obsequi als assistents: calendari 2010 amb les fotografies premiades.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “XXIIe Concurs de Fotografia Naturalista de Girona”