avatar

Baixa la foto que hem de dinar

El marc-de-fotos-taula, gran invent!El tema dels marcs, virtuals o físics, és una qüestió sovint recurrent. Com el Guadiana, desapareix per tornar a aparèixer quan menys te l’esperes. I més o menys sempre s’acaba per esgrimir si fa no fa els mateixos arguments i idees per, finalment, concloure que és un tema que s’ha de reduir al simple gust personal.

La proposta de ivydesign va una mica més enllà. Partint de la base que parlem d’un marc físic i no d’una d’aquestes invencions més o menys afortunades executades amb el nostre programa d’edició d’imatges habitual, aquesta firma de disseny ens mostra una idea ben singular que combina a la perfecció el bon gust i l’elegància amb la funcionalitat. Aquesta darrera frase sembla treta d’una propaganda comercial, oi? De fet, valdria per vendre gairebé qualsevol cosa.

Bromes a banda, la idea no està gens malament. I a més, amb temps, eines, ganes i un mínim d’habilitat, ens la podem plantejar com un projecte a l’estil Bricomania, però sense accent basc.

L’invent és ni més ni menys que un marc-taula-plegable. Aquest senzill giny ens permet exhibir magníficament emmarcada la nostra fotografia favorita i, amb un simple gest, seure per sucar el croissant al cafè amb llet. Si ja se sap: els millors invents són sempre els més senzills, com la fregona, els xupa-xups o la gasosa, com tan vehement declarava l’extraterrestre aquell.

Ja ho sabeu, si us trobeu un cap de setmana d’aquests de pluja avorrits a casa i disposeu dels materials i les eines adients, podeu provar de fer-vos la vostra versió personal del marc-de-fotos-taula. Ah! I si la vostra fotografia favorita sou vosaltres mateixos, sempre podeu considerar fer un tribut d’amor al vostre propi ego amb el mirall-taula. Insuperable!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Baixa la foto que hem de dinar”

  1. i on es poden trobar?
    salut