avatar

Biennal de fotografia a Olot

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides.

Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

La Biennal tindrà lloc del 31 de juliol al 29 d’agost de 2010. La presentació de propostes d’exposició es pot fer fins el 31 de març de 2010. L’Organització de la Biennal es farà càrrec de la selecció final dels participants. La seva decisió es comunicarà als fotògrafs seleccionats en el termini màxim de dos mesos i l’espai on exposar es concretarà abans del mes de juny.

Podeu consultar les bases de la biennal en aquest enllaç.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.