avatar

Comencem el 2010 amb força

Encara no fa un mes que hem entrat al 2010 però a EF fa dies que ja hem començat a treballar per a que aquest any sigui millor que l’anterior.

Hem enllestit les esperades galeries, que s’han estrenat aquesta mateixa setmana i que finalment tindran una aparença acorde amb la resta de la web un cop acabat el re-disseny de portada, cosa que serà aviat. El servei s’anirà incrementant i esperem que sigui un punt fort de la web.

Hi han hagut variacions en el Tema Setmanal, tan ben portat com fins ara per en Noxeus, que ara ha canviat de format i es desenvolupa mitjançant les noves galeries on hi té el seu lloc permanent. Un nou sistema de valoracions que acumula automàticament i que necessita la participació de tots els membres de Espaifotografic, tant si participen com si no, en l’exercici setmanal.

Alguns coneguts d’espaifotografic han entrat a col.laborar-hi mes directament. Tal és el cas d’en Llorenç, que s’en encarregarà a partir d’aquest mes de l’Operació RAW i d’en Jasdg, que portarà el tema del Joc Fotogràfic. Aquest darrer canviarà de nom i de format, passant a tenir periodicitat mensual, tot per guanyar en atractiu i participació.

Ben aviat podrem gaudir de tutorials setmanals sobre fotografia, de la ma d’en Mario Daban, de qui podeu veure el seu curs complert a la seva web Toies.cat

Els tallers presencials tindran també molta rellevància aquest any i volem que continuïn essent tan interessants i amens com han sigut fins ara. De moment tenim data per el taller de Creativitat amb en Manolo Laguillo, serà el 13 de febrer i a falta de tenir els últims detalls, ja hi ha gent que està apuntada. Tenim aparaulats, encara sense definir data, tallers amb l’Emillamola, en Guillermo Luijk, en Rafa Barbera i amb en Paco Elvira. També esperem reprendre de nou converses pel taller de nu, amb en Pablo Almansa.

Respecte a les sortides hi han novetats: ja tenim data per la Calçotada organitzada per la Tere i que ben aviat anunciarem com es mereix. Serà el diumenge 7 de març. I també la Sortida de Girona que sembla que serà tot un èxit i que organitza en Noxeus: el diumenge 18 d’abril.

També hi han novetats respecte a l’exposició El lloc on visc i dels que molts de vosaltres en sou autors també. De moment la iniciativa d’en Biciman a tingut èxit i s’inaugurarà el 13 de febrer a Terrassa. Una altra data concretada es del 1 al 11 de juliol a Vinarós, aquest cop gràcies a en Sapet. Hi han altres propostes i sembla que en Llorenç la portarà a Castellfollit de la Roca per l’abril i en Noxeus també ens ha comentat la possibilitat d’exposar-la a Vidreres.

Ah, i ben aviat també tindrem les tarjes d’espaifotografic, amb les fotos que ens vareu enviar i de les que en podreu gaudir a les properes sortides.

Doncs ja ho sabeu companys, aquest any s’us a girat feina. Ja podeu anar a omplir l’agenda i no perdre-us res del que es cou per espaifotografic.cat. Aquest 2010 serà un gran any…

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Comencem el 2010 amb força”

  1. no pot ser! tot l’any esperant la calçotada i ara resulta que seré fora tot el cap de setmana del 6 i 7 de març.
    demano, imploro, suplico a la tere, a la organització i a nostro senyor que si hi cap la mínima possibilitat de canviar de cap de setmana estaria eternament agraït i fregaria els plats de la trobada encara que sigui amb aigua freda… quina mala sort! és la trobada que em fa més il.lusió de llarg!
    en fi, aviam si puc fer la resta d’activitats. gràcies altra vegada a ef i els que hi col.laboreu tant activament.

  2. de què tractarà exactament el taller de creativitat?