avatar

Converses amb fotògrafs, a La Fàbrica Barcelona

Hanna Collins habla con Ingrid SwensonAvui dilluns La Fàbrica presenta una nova edició de la seva col·lecció “Conversaciones con fotógrafos”. Formada per sis volums, aquesta col·lecció ens permet acostar-nos a l’obra i el pensament de fotògrafs actuals de gran prestigi, com John Baldessari, Hannah Collins, Axel Hütte, Jeff Wall, Gonzalo Puch y Wolfgang Tillmans.

A través del diàleg entre un fotògraf i un interlocutor, aquests libres ens revelen els trets més interessants de la trajectòria de cada artista, la seva concepció personal del significat de l’Art i detalls sobre el seu procés creatiu. Cada un dels llibres inclou una biografia del fotògraf i del seu interlocutor, una sel·lecció de fotografies especialment significatives i una referència bibliogràfica.

El mateix dilluns, la fotògrafa anglesa Hanna Collins presenta el seu llibre, editat dins de la col·lecció, en el que dialoga amb la conservadora d’Art Ingrid Swenson. La presentació té lloc avui dilluns 25 a les 19:00 a la seu de la Fàbrica Barcelona.

Presentació del llibre “Hanna Collins habla con Ingrid Swenson”
Dilluns 25 de gener de 2010, a les 19:00
La Fàbrica Barcelona
Carrer Tapioles 53
08004 Barcelona (veure mapa)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.