avatar

Entrega de Premis de Concurs Mensual 2009: triatló fotogràfica

Entrega de Premis de Concurs Mensual 2009: triatló fotogràficaEl proper dissabte dia 16 de gener a les 6 de la tarda, es farà la tan esperada entrega de premis del darrer Concurs Mensual d’espaifotografic. Serà a la seu de La Fàbrica a Barcelona, al carrer Tapioles 53, al barri de Poble Sec.

Esperem que el clamor que hi ha envers els resultats es transformi en una gran assistència per part de la gent d’espai.

Us hi esperem a tots i es per això que volem que durant el dia hi hagi una altra activitat alternativa que ens pugui fer gaudir de la companyia de tots: una sortida pels carrers del barri Gòtic de Barcelona i potser la visita a alguna exposició fotogràfica. Tot plegat ja ho anirem concretant durant aquest setmana vinent, les vostres propostes seran també tingudes en compte.

Durant l’acte podrem comptar amb la presència dels patrocinadors dels premis, per part de La Fàbrica, Colour Confidence i de Fotodos, que seran els que els faran l’entrega.

També vindrà una representació de la Federació Catalana de Fotografia, que ha estat qui han fet la tria, selecció i veredicte de les imatges. Concretament el jurat han estat, la Eli Mora, RRPP de la FCF, en  Joan Serrano, Vicepresident de la mateixa i Raimon Moreno, el President de la FCF.

Hi haurà Premi pels tres primers, un parell de regals més (4rt i 5e) i accèssit per tots els 10 primers. Ja ho sabeu, no us podeu perdre aquesta trobada!

Com ja sabeu, aquesta a estat una edició especial i coordinar tot aquest fet ha portat la seva feina. Tot i que ha suposat un cert retràs per a la propera activitat creiem que val la pena fer una entrega de premis digna als merescuts guanyadors.

Aquests propers dies encetarem una nova edició del Concurs Mensual, aquest cop ja normal del tot i amb l’exclusiu premi aportat per La Fàbrica.

Aniria molt be que confirméssiu la vostra assistència per poder organitzar la trobada. Ens veiem el dissabte, no hi falteu!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris23 comentaris a “Entrega de Premis de Concurs Mensual 2009: triatló fotogràfica”

  1. Encara no ho tinc gaire clar , però per poc que pugui cap a La Fabrica!

  2. Jo els caps de setmana ho tinc molt malament, però, per poquíssim que pugui, hi faré cap. Si finalment no pot ser, teniu tot el meu suport moral. Enhorabona per una altre iniciativa per treures el barret!

  3. Jo no hi podré ser present, però si cau algun premi, he delegat a la Martona perquè el reculli en nom meu.
    Arreveure.