avatar

Espaifotografic ja té galeries!

Les galeries d'espaifotograficSemblava que no havien d’arribar mai, però finalment ja les tenim! Des d’avui, podem donar per inaugurades les galeries d’espaifotografic. Encara fan olor de pintura i pot quedar algun racó per escombrar, però en essència ja estan en marxa.

De moment, el que hem fet per tal de facilitar les coses és registrar automàticament als usuaris dels fòrums que tenen més de 10 missatges, per no perdre el costum. Això, afegit als col·laboradors i als administradors, fan un total de 205 usuaris. Gens malament, per començar! Hem fet arribar emails a tots aquests usuaris comunicant-los el seu registre i convidant-los a estrenar les galeries.

De moment hem establert un compte bàsic gratuït per tothom que proporciona espai suficient per allotjar fins a 200 imatges de 300KB, que és el pes límit que hem fixat per les fotografies. Creiem que n’hi ha de sobres per començar. Més endavant proposarem altres plans amb un mínim cost econòmic, per tal de ajudar a suportar les despeses derivades del manteniment de les galeries i les futures millores (un servidor més ràpid, més espai, etc).

Les galeries serviran també per a descentralitzar els fòrums i seran la base sobre la que es realitzaran algunes de les activitats participatives d’espaifotografic, com son el Tema Setmanal o el Concurs Mensual.

Ara només cal que hi entreu, us hi familiaritzeu, proveu a pujar alguna foto i si teniu dubtes o problemes, feu les vostres consultes a la secció que hem previst als fòrums d’EF. Això sí, abans que pregunteu res us suggerim que feu un cop d’ull (o dos) a la secció de les Preguntes més freqüents de les galeries.

Ara sí que ho podem dir, doncs: benvinguts a les galeries d’espaifotografic.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris20 comentaris a “Espaifotografic ja té galeries!”

  1. Moltes gràcies.

    Esteu fets uns cracks.

  2. Felicitats. Una molt bona eina de la qual ens en beneficiarem tots.

  3. Enhorabona de la bona! És una eina de les més útils, ara hem de correspondre omplint-la de bons continguts!

    Evolucionar és creixer!!

  4. moltes gràcies amics! la vostra feina és impagable! us respondrem fen-ta servir tant com puguem i compartint les nostres instantànies!!

  5. Felicitas companys, i gràcies.