avatar

Exposa a BCN

Tot just fa uns dies vam ser a la Sala d’Exposicions del Centre Cívic Pati Llimona escoltant les explicacions que en Fran Simó ens feia al voltant de la seva exposició, “22” on vam constatar un cop més que si una exposició és interessant a priori, quan l’autor n’explica les vicissituds i els matisos que ha volgut transmetre, encara ho resulta moltíssim més.   Això va ser durant la trobada prèvia a l’entrega de premis de la Triatló Fotogràfica d’Ef  ’09 a La Fàbrica.

En relació no ja amb l’exposició (que és interessant visitar) sinó amb l’espai que l’acull, ens fem ressò d’una notícia publicada pels amics de BCN photobloggers, i és que aquest centre (Centre Cívic Pati Llimona) organitza del 16 al 28 de febrer de 2010 una convocatòria per a presentar projectes fotogràfics per a exposar el proper semestre.

Ja ho sabeu, si trobeu que teniu una història interessant per explicar, podeu adreçar-vos-hi de dilluns a divendres, de 10 a 21 h, i dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i presentar la vostra proposta.

Ah!  I si finalment exposeu, aviseu-nos !

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Exposa a BCN”

  1. Gracias por la mención y sí, presentaos al Pati, estoy seguro que más de uno “espai” entrará si se anima.