avatar

Imatges espectaculars al programa LIFE

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Molta gent associa programes de naturalesa a migdiada, però la veritat és que molts dels que ens agrada la fotografia ens ho solem mirar amb uns altres ulls. Si a més el programa en qüestió és el LIFE, de la BBC, llavors la cosa ja pren un caire molt més espectacular i ja no cal ser aficionat a la fotografia o vídeo per preguntar-se com punyetes han pogut gravar unes seqüències tan bestials, mai millor dit.

El programa en qüestió és una superproducció documental de deu capítols, rodada en HD (alta definició) i representa un recorregut de 4 anys per tots els continents en busca d’històries impactants de supervivència animal. Està narrada pel naturalista i divulgador científic britànic David Attenborough.

En aquest vídeo Mike Gunton, el productor executiu del programa, explica a grans trets quins són els “joguets” amb què han comptat per capturar aquestes imatges tan espectaculars i el fet de com han estat de determinants aquests estris per poder arribar a l’espectacularitat que volien. Parla d’estris com una base estabilitzadora per la càmera que munten en helicòpters i els permet obtenir imatges nítides a 1Km de distància i d’una càmera d’alta velocitat que els ha permès gravar coses que fins ara mai s’havien vist amb tant de detall.

Tot i que el nivell de detalls tècnics no és molt gran, o almenys no tant com ens agradaria als que també remenem amb joguines que serveixen per capturar llum, el que sí impressiona, són les imatges. No us ho perdeu! Ja direu quina part del vídeo us ha semblat més espectacular (jo potser em quedo amb la dels llangardaixos ;-)).

La llavor de la notícia l’he recollida a Gizmodo.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Imatges espectaculars al programa LIFE”

  1. Ostres quina passada!
    A mi també m’ha al.lucinat la dels ocells! i la ultima del lleó, fa posar la pell de gallina!!