avatar

La revista Matador, el gran premi del mes

De moment no hem rebut gaires fotografies per el Concurs Mensual. Potser és pel tema? Potser perquè no hem anunciat el premi? O potser no sabeu que enguany hi haurà novetats quant al Concurs Mensual?

Doncs us direm que estem valorant la possibilitat de fer un comput total del diferents concursos al llarg de l’any i poder oferir un premi especial al fotògraf que hagi tingut més continuïtat durant tots aquests mesos i evidentment tindreu mes possibilitats si hi participeu a tots.

Aquest és un al·licient per a participar i aquí ve el segon, mes puntual però també força extraordinari. Aquest mes, el premi ofert per La Fàbrica com a premi del Concurs Mensual és la Revista Matador, que aquest cop va dedicada a Barcelona.

Pels qui no la coneixeu, Matador es una revista de molta qualitat, tant pel disseny com pel continguts, i està publicada per La Fàbrica, ha rebut diversos premis internacionals de disseny i impressió.

Revista Matador-Barcelona

Aquí teniu l’escrit que hi ha a la web de La Fabrica on s’informa d’aquest número de la revista.

Barcelona, la ciutat del disseny. Barcelona, seu olímpica. Barcelona, gran port de la Mediterrània. Barcelona, cresol de cultures, bressol del modernisme, centre de la industria editorial, avantguarda de l’arquitectura, motor industrial, potència cultural.

Barcelona, ciutat del mon. I des d’ara, ciutat Matador.

La revista dedicada des de fa 14 anys al mon de la cultura, les idees i les tendències, torna a mirar cap a una de les ciutats més cosmopolites de la Mediterrània, aquella que ha atret i inspirat a artistes, fotògrafs, arquitectes, escriptors, músics i intel.lectuals de tota condició al llarg de la història.

Una ciutat plena de contrastos i d’encant que avui es converteix en objecte de desig de Matador. La revista s’acosta a Barcelona amb la inquietud de mostrar llurs diferents acres, de la mà de fotògrafs clàssics com Francesc Català Roca o moderns com Leopoldo Pomés, Manel Esclusa, Txema Salvans o Ferran Freixa. Amb la intenció de fer somniar al lector mitjançant textos de ficció de grans autors catalans com Eduardo Mendoza, Félix de Azúa o Josep Pla, i d’escriptors estrangers de primera fila que viuen a la ciutat, com Rodrigo Fresán o Santiago Roncagliolo. De donar un repàs al mon del disseny des de la perspectiva de personalitats com Oscar Tusquets o Fernando Amat. De descobrir la figura d’un dels millors arquitectes que ha donat la ciutat, considerat el responsable del renaixement de l’arquitectura espanyola de després de la postguerra: José Antonio Coderch. De donar a conèixer el secret millor guardat de El Bulli, els quaderns secrets de Ferran Adrià, elaborats al llarg dels noranta. I la música del Sonar, festival internacional de música avançada i art multimèdia.

Aquest volum pretén oferir una panoràmica de la ciutat poc habitual: la que només pot aconseguir Matador. Una mirada única, només per a lectors exigents.

Matador M. Barcelona.
30x40cm
Castellà/Anglès
ISBN:11351772L
Preu: 60€

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.