avatar

Més textur.es

Textur.esDe tant en tant posem notícies relacionades amb textures. En aquesta ocasió presentem textur.es, una comunitat/galeria de dissenyadors, fotògrafs i creatius d’ampli espectre, en la qual hi trobareu un bon reguitzell de textures, com del nom se’n pot deduir fàcilment.

Podreu penjar textures a la web o bé descarregar-ne les que ja hi ha penjades per altres usuaris. La majoria de les textures que hi trobareu hi són registrades sota una llicència Creative Commons.

Les textures són elements gràfics que resulten de gran utilitat per aconseguir efectes molt singulars al aplicar-les al tractament de les nostres fotografies. Aplicades amb habilitat i bon criteri, poden servir per incrementar el dramatisme o l’expressivitat d’una imatge. Òbviament, com tot efecte afegit, cal saber utilitzar-les amb mesura, creativitat i bon gust. Com amb la sal i el pebre, cal no abusar-ne.

Aprofitant que parlem d’aquest tema, si us interessa especialment, recordeu que hi ha altre notícies relacionades amb les textures (“Va de textures“, “Pels amants de les textures” i si les voleu veure totes podeu fer una cerca general amb la paraula “textures“).

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.