avatar

Novetats al Concurs Mensual EF 2010

Com ja us avançàvem ahir, aquest any hi hauran forces novetats i una d’elles estarà en el Concurs Mensual.

La jornada a Barcelona que va culminar amb l’entrega de premis a La Fàbrica va ser una magnífica cel·lebració i ens ha semblat percebre-hi un cert gust per la competició sana i la voluntat de superació per part dels membres d’EF. Tant és així, que entre els organitzadors i col·laboradors d’EF vam estar debatent la manera d’aprofitar aquesta energia, i d’aquí ha sortit la idea d’organitzar un concurs amb més entitat, però aprofitant el Concurs Mensual.

A EF no ens agrada la competició gratuïta i considerem que el gust està en el camí, no en l’arribada. És a dir, el que ens ajuda a créixer no és la idea de victòria sinó la idea de treball constant. Però també és cert que la competició ben entesa i interioritzada de forma saludable pot resultar un al·licient per molts dels nostres membres, per millorar i agafar la càmera més sovint.

El quid de la qüestió

Es tracta d’aprofitar les puntuacions i la sistemàtica del Concurs Mensual (que funcionarà igual) i confeccionar una lliga per tal que a final d’any tinguem un guanyador absolut: el/la membre d’EF més regular i constant,  més creatiu i tenaç. Tot un repte, com veieu!

Cada mes hi haurà un premi per al guanyador, com fins ara, i a més publicarem els 10 primers classificats, tant de l’edició del concurs mensual d’aquell més com de la lliga general. Evidentment, tindrà més possibilitats de guanyar la lliga qui participi a més edicions del Concurs Mensual. I quantes més guanyi, millor.

Guanyar una edició del Concurs Mensual pot ser qüestió de sort, però ser el guanyador de la lliga, això ja demana feina continuada i cert esforç.

Al final, tot plegat ha d’acabar a mitjans del mes de gener vinent amb una gran festa a Barcelona, a l’estil de la d’aquest any. És a dir, una jornada social de retrobament dels membres d’EF, un passeig fotogràfic i enriquidor per la nostra capital, un dinar distès amb una conversa agradable i finalment una entrega de premis de primer nivell pels primes classificats de la lliga del Concurs Mensual. Mirarem de que els premis estiguin al nivell de la competició, tot i que sabem que amb el reconeixement dels altres membres ja en tindríeu prou.

Esperem que us hi sentiu tots engrescats. Creiem que amb la tenacitat i la il·lusió adequades hi haurà oportunitats per tothom.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Novetats al Concurs Mensual EF 2010”

  1. Molt bona pensada! Procuraré no saltar-me cap mes!

  2. Trobo que és una idea genial i sobre tot MOTIVADORA! Ens ajudará a aprendre! M’hi apunto amb totes les ganes del mon. Fins aviat!

  3. una motivació més per tal de ser constants amb la participació al concurs. molt bona pensada sr. espaifotografic.