avatar

Pinzells de PS per fer calendaris

Pinzells per fer calendarisCom que encara estem a bon començament de l’any i amb tot això de la crisi les empreses han fet menys de tot, no heu pogut aconseguir aquell horrorós calendari que poseu sempre darrera la porta de la cuina. A més sabeu també que del vostre arxiu poden sortir unes meravelloses fotos que sí que servirien per a fer un bon calendari.

Doncs us proposem que us el feu vosaltres, i si més no, fareu content a la mare, que ella sempre us dirà que aquestes fotos si que són maques…

Fora bromes. Hi ha un sistema molt senzill i efectiu per a que us feu el vostre calendari. Es tracta d’un grapat de pinzells de Photoshop, que ens permeten col·locar les dates del calendari sobre les nostres fotografies com qualsevol pinzell i a qualsevol mida. I una altra cosa bona: són de franc. Això sí, en castellà.

Pinzells per a Calendari 2010

Ho hem trobat a Photografia

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.