avatar

“Tan a prop, tan lluny”, exposició fotogràfica al Calisay

Carret de la compra? No, bicicleta!, Xavi Lúcia SalóLes ciutats ens imprimeixen un ritme, una organització mental, un camp visual, un espai auditiu que ens acompanya i transforma cada dia. La cultura urbana és un nexe gairebé tan fort com l’idioma.

Els habitants de les grans ciutats compartim codis, costums, hàbits d’oci. Les escenes es confonen i al mateix temps, cadascuna de les ciutats, dels instants, dels detalls, tenen la seva identitat. Una identitat que combina la història d’ella mateixa i del país en què està immersa.

Barcelona Photobloggers, convidats per la Regidoria de Cultura i l’Associació Fotogràfica d’Arenys de Mar, presenta una selecció de fotografies dels membres de la comunitat que busquen aquests encontres i identitats en una exposició col·lectiva que es podrà veure del 5 al 28 de febrer de 2010 a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar.

A la mostra podrem veure els treballs d’Albert Masias, Araceli Merino, Arnaldis Enciso, Benjamín Julve, Cristina Saravia, Emilio Jurado, Enric Guaus, Ferran Jordà, Fran Simó, Godo Chillida, Irena Volkova, Joan Gamell, Joan Marc Carbo, Jordi Pinyol, Lluis Gerard, Marcelo Aurelio, Mario Comas, Martin Gallego, Mónica Guerrero, Núria Rodríguez, Sergi Bernal, Sergi Duran, Xavi Heredia, Xavi Lúcia i Zita Vehil.

Com podeu comprovar, entre els autors que participen a l’exposició hi han alguns companys d’espaifotografic. Per tal de donar-los el nostre suport, així com als companys de Barcelona Photobloggers, us convoquem a assistir a la inauguració de l’exposició el proper divendres 5 de febrer a les 20h. A veure si apleguem una bona colla d’amics!

Data: Del 5 al 28 de febrer de 2010
Horari: Divendres de 18 a 21h, i dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 21h
Lloc: Centre Cultural Calisay, Riera del Pare Fita 31, 08350 Arenys de Mar (veure mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Aportat per Barcelonaphotobloggers.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a ““Tan a prop, tan lluny”, exposició fotogràfica al Calisay”

  1. Moltes gràcies per mencionar-ho!

    Jo no crec que hi pugui anar el dia de la inauguració però està clar que algun dia m’hi passaré :)