avatar

Trobada EF a Barcelona i entrega de premis

Veure el mapa ampliat

Com varem anunciar recentment, el proper dissabte 16 de gener farem l’entrega de premis del Concurs Mensual EF ’09: la triatló fotogràfica. També varem anunciar que volíem aprofitar la jornada organitzant una trobada fotogràfica a Barcelona. Doncs bé, ja ho podem anar concretant!

Aquesta trobada consistirà en un passeig fotogràfic per un dels barris més atractius i fotogènics de la ciutat. Visitarem indrets tant inspiradors com el Palau de la Música (exterior), la Plaça del Pi, la Catedral, la Plaça del Rei, la Plaça Reial o el Mercat de la Boqueria. També farem una parada al Centre Cívic Pati Llimona per tal de veure l’exposició de fotos “22” de Fran Simó.

La idea és ben senzilla: passejar, badar, fer fotos, xerrar, gaudir de la companyia i anar a dinar tots plegats. En acabar, anirem a La Fàbrica per fer l’entrega de premis del Concurs Mensual, que començarà a les 18:00.

El punt d’inici de la trobada serà la Plaça Urquinaona, concretament a la boca de metro (la que es veu al mapa), a les 10:00 del matí. Per facilitar l’organització de la trobada, us agrairíem que els que tingueu intenció de venir ens ho digueu per email, indicant nom i telèfon mòbil.

Ja ho sabeu: prepareu les càmeres, targetes i bateries. Us hi esperem!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris17 comentaris a “Trobada EF a Barcelona i entrega de premis”

  1. Genial estuvo la jornada, he disfrutado mucho con los que aún no conocía y con los que nos hemos reencontrado. Y además volví a casa con las tarjetas desbordando fotos. Qué más se puede pedir. Si.. hay algo: Que se repita!
    Felicitaciones a los ganadores del concurso.
    Saludos!

  2. A sigut una bona jornada. Encantado de haberte conocido Marcelo, també als altres companys que ens han acompanyat durant tot el dia, de conèixer a la Kiti Jordà i al Joan Rosell i al Edu Crispi a l’entrega de premis….

    Llàstima dels que no han pogut venir i esperem que hi hagi una propera, de moment a esperar la tant desitjada calçotada i la quedada de Girona i si voleu el divendres que ve, alguns dels que correm per aquí inaugurem una expo a Vilassar de Dalt el tema, el Mar… a veure si ens veniu a veure ;-)