avatar

Un dissabte complert: Passejada i Premis Triatló 2009

Ahir va ser una jornada ben plena i distreta, primerament amb la passejada que es va fer per Barcelona i després per l’acte d’entrega de premis als guanyadors de l’edició del Triatló 2009.

Al voltant de la vintena de persones vàrem recórrer, càmera en mà, alguns dels racons significatius del Barri Gòtic. Aquí vàrem conèixer al Marcelo Aurèlio, al Cagumlou, en Quim Bou i la Núria Merino i alguns que malauradament no recordo el nom. Varem poder visitar l’exposició 22, d’en Fran Simó, al Pati Llimona, ell mateix ens va explicar el com i el perquè del que vàrem veure. El matí va acabar com sempre amb un bon àpat, aquest cop en un conegut restaurant de la Plaça Reial. Després vàrem anar fins el Poble Sec també tot passejant i allà vàrem fer un cafè amb l’amic Porredon, que ens va mostrar la seva eina (es broma, però es va dir així)

Poc després de les 6 de la tarda, com era previst, va començar l’acte de l’entrega de premis. Una cinquantena d’EFeros reunits al local de la Fàbrica. Es va poder palpar el bon rotllo i les ganes de fer coses i potser fins i tot es va gestar algun projecte important. La família EF va creixent i també vàrem poder conèixer membres que fins ara estaven a l’ombra i que animem des d’ara a participar més, com la Kiti Jordà, també l’Edu Crispi i en Joan Rosell…

En Pau Andrés va ser-hi en representació de La Fàbrica, el Stefan Zrenner de Colour Confidence i en Joan Serrano va vindre en representació de la F.C.F.

Un record vàrem tindre també per la Senda que no va poder venir. El cava amb el que vàrem brindar a la seva salut, va ser aportat per ella.  Absències destacades les de tots els que no vàreu poder venir i en especial als que vàreu aconseguir algun accèssit com en Pere Aurich, en Josep Girona o en Ferran Jordà, molt ben representat per la Cristina.

I ara el resultat, que direm en ordre invers, tal com es va fer a l’acte. Tots els 10 varen obtenir un val per a fer una còpia impresa per gentilesa de Fotodos, dos premis de consolació al 4 i 5é i premi per als tres primers.

El número 10 va ser en Pere Aurich, en nové lloc en Josep Girona, la vuitena posició va ser per en Sirius, el setè lloc per en Ferran Jordà, el sisè per la Olga Fuenmayor, el cinquè per l’Araceli Merino que es va emportar un CD d’en Bernardo (autografiat per l’autor), el quart premi va ser per l’Edu Crispi qui s’en va endur un llibre cedit per en Sirius amb fotos seves, el TERCER va ser per en Pep Prats, qui se’n va endur el Grip, el SEGON per l’Atzucac, el Colour Checker i el PRIMER PREMI, el llibre Obras Maestras de Chema Madoz amb dedicatoria de l’autor va estar donat al Joan Rosell.

Podeu veure totes les fotos premiades en aquest enllaç dels fòrums.

Cal remarcar l’alta participació en aquest concurs i la bona qualitat de les fotografies presentades. Esperem que us ho hagueu passat tots molt be i que el proper any puguem tornar a organitzar la segona triatló, mentrestant trobareu moltes altres activitats per a poder participar i gaudir de la companyia i el bon rotllo que sempre hi ha en els actes d’espaifotografic.

Esperem poder veure imatges durant aquesta setmana del tots els que hi vàreu participar. Que tingueu salut i fins la propera, que serà a Tarragona o bé a Girona.

Volem agrair a La Fàbrica i a Colour Confidence el seu suport i generositat en aportar el primer i segon premi, respectivament. També agraïm a la FCF la seva col·laboració en constituir el jurat del concurs.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris20 comentaris a “Un dissabte complert: Passejada i Premis Triatló 2009”

 1. EF ha conquerit Barcelona!!!!!!!

 2. felicitats a tothom i gràcies al sr. ef com sempre, és molt bonic el què feu!
  aprofito aquest comentari per dir quelcom sobre la calçotada que tots volem repetir a ca la tere… si hem de ser molta gent, crear moltes molèsties i patir per si no hi cabrem tots o ser masses, podríem organitzar-ne una per allà a baix en algun restaurant on es dediquin a això. així si som molts i la gent comença a marxar no hi hagi merders per recollir i que tots podem gaudir del tiberi!
  només és una idea aviam què li sembla a la gent, simplement això.
  salut i bones fotos!

 3. Ara que deixes anar el tema, santacklaus, els missatges sobre la calçotada que havia vist al grup del Facebook eren de la de l’any passat!!! Veig que s’hi participa poc en aquell grup! hahaha Jo també em sumo a les felicitacions tot i que, en gran part, crec que ja les vaig donar en persona!

 4. Felicitar a tots els guanyadors , participants i també a la gent de EF per muntar tot aquest tinglado que per el que veig a las fotos va estar un èxit total!

 5. Felicitats als guanyadors i als Srs. EF!

  Araceli… ja vaig notar que havies posat el CD quan em vaig quedar ben xop passejant per Barcelona ;-) Gaudeix-lo!