avatar

Una revista per les víctimes d’Haití

Onè Respe, per les víctimes del terratremol d'HaitíUna desgràcia com la que ha tingut lloc fa una setmana a Haití no és un tema agradable sobre el qual fer una notícia. Ja haureu llegit, escoltat o vist notícies sobre els devastadors efectes del terratrèmol en un dels països més pobres del continent americà. Sense gaires recursos i amb moltes infraestructures malmeses, els supervivents necessiten desesperadament provisions i ajuda mèdica.

A MagCloud s’ha editat una revista a la que hi col·laboren fotògrafs reconeguts, que han cedit l’ús d’una o més fotografies. La revista es diu Onè Respe, una salutació tradicional d’Haití, que significa honor i respecte. Els beneficis de la revista es donaran a la Creu Roja Internacional, per a que siguin destinats a ajudar el poble haitià.

MagCloud és un servei en línia de publicació de revistes en què qualsevol pot enviar la seva publicació en format PDF i encarregar les còpies que facin falta a mesura que els clients en demanen. MagCloud s’ha ofert a córrer amb les despeses d’impressió de les 40 pàgines de tots els exemplars que es demanin. D’aquesta manera, els 12$ que val la revista seran destinats íntegrament a aquesta lloable causa.

Mentrestant el corresponsal de RTVE Fran Sevilla ens informa a través del seu blog de tot el que veu i viu des del mateix lloc dels fets. No té gaire fotos, però les seves paraules ofereixen una descripció encara millor.

Si us ve de gust donar 12€ (poc més de 8€) per una bona causa, a canvi de la revista, podeu demanar una còpia d’Onè Respe.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Una revista per les víctimes d’Haití”

  1. Una iniciativa ben interessant!

    Recomano el seguiment que fa l’Antoni Bassas (que és a Haití) a través de Twitter:
    http://twitter.com/3cat24aHaiti