avatar

2010 Sony World Photography Awards

2010 Sony World Photography AwardsS’acaba de publicar la llista de nominats per l’edició del 2010 dels Sony World Photography Awards, un premi que combina la competició entre professionals, però on també els amateurs hi tenen cabuda, i tot això amenitzat amb el glamur i la posta en escena que s’associa als festivals de Cannes.

Per arribar a aquesta llista, que conté 190 noms de fotògrafs de 48 països diferents, s’ha triat entre més de 80.000 peticions, segons expliquen els responsables de Sony, i es pot veure que aquest any hi apareixen alguns guanyadors i finalistes de passades edicions, com ara en Robin Utrecht, guanyador en la categoria d’ Esports l’any 2008, Wojciech Grzedzinski, guanyador en l’apartat “actualitat” el 2009, i Edgar Martins, finalista en l’apartat de “Conceptual” l’any 2009.

Els finalistes i els guanyadors en cadascuna de les categories s’anunciaran el dijous 22 d’abril, a Cannes. El guanyador en la categoria professional rebrà un pessic de 25.000$ i el guanyador amateur 5.000$, a més d’equips fotogràfics Sony.

Les fotografies dels finalistes s’exposaran en el marc del Festival Internacional de Fotografia, que té lloc a Cannes a partir de l’esmentat 22 d’abril (dura 5 dies).

De moment, mentre no s’emeti el veredicte dels guanyadors d’aquest any, podeu veure les fotografies dels nominats en aquest enllaç, però sobretot gaudir de les galeries de les fotos premiades l’any passat ( i fins i tot també les de 2008). Valen la pena!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.