avatar

Canon fabrica l’objectiu EF 50 milions

Després de poc més de vint anys d’objectius EF, Canon arriba als 50 milions d’unitats fabricades. La marca japonesa, però, va fabricar els seus primers objectius, els de la sèrie F, fa més de mig segle, l’any 1959.

Objectius CanonLa muntura EF (Electro-Focus) de Canon es va començar a fabricar l’any 1987 per als cossos EOS. La novetat era que l’autoenfoc el realitzava el propi objectiu mitjançant un motor elèctric que incorporaven. A més, tota la mecànica de l’objectiu, com el diafragma, és controlada pel cos a través de contactes elèctrics, sense cap palanca ni interruptor mecànic.

Des del primer objectiu EF ha passat molt temps i moltes han estat les innovacions. A més de 60 models diferents l’honor d’arribar a la xifra dels 50 milions ha recaigut en el renovat objectiu macro de 100mm (el Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM) un objectiu de la sèrie L (L de luxe, per la seva gran qualitat) amb estabilitzador d’imatge híbrid i motor d’enfoc ultrasònic… res a veure amb el primer EF del 1987.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.